Vacatures

Teamleider Credit en Collections

Voor een voorname internationale speler in de bouwsector gaan wij op zoek naar Teamleider Credit & Collections

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een team van Credit Controllers en Financieel Medewerkers (circa 5 FTE) en zorgt er voor dat het debiteurenproces, incassotraject en overige financiële administratieve (P2P) proces vlekkeloos verloopt. Je voorkomt en / of draagt zorg voor (structurele) dispuutkwesties in het gehele credit management proces. Je bewaakt de kredietwaardigheid van de (individuele) debiteuren.
Je beheert de daar aan gerelateerde voortgangsrapportages. Je bent een enthousiasmerende coach voor je teamleden en voert de functionering – en beoordelingsgesprekken met hen. Je vertegenwoordigt het team binnen de organisatie, spart met sales, management etc. Daarnaast ga je ook aan de slag met het optimaliseren van het inkoopproces ism oa de budgethouders. Je mede – bepaalt de financiële strategie voor de organisatie. Je rapporteert aan de Financieel Manager.
Deze positie is je eerste naar een uitbreiding naar zwaardere rollen, werkzaamheden en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.

Sluit mij

Locatie:

Plaatsingdatum:

Omgeving Rotterdam

01-07-2019