Vacatures

Medewerker Incasso – Bancaire

Voor onze opdrachtgever een grote bank zijn wij per direct naar incasso tijgers.  waaronder hypotheken en leningen vallen. De maandelijkse betalingen van deze klanten verlopen niet altijd even soepel, om verschillende redenen. Als tijger weet jij als geen ander realistische betaalafspraken te maken en help je zo de klanten én de opdrachtgever een stuk verder.

Als incasso tijger ben je verantwoordelijk voor het telefonisch incasseren van betalingsachterstanden op hypotheken en consumptief krediet zowel inbound- als outbound. Jouw doel is het achterhalen van de reden(en) voor de betalingsprobleem van de klant. Daarnaast analyseer je ook de financiële en persoonlijke situatie van de klant en stel je indien nodig een persoonlijk behandelplan op. 

Afhankelijk van de klantsituatie kun je verschillende middelen inzetten om te komen tot een passende oplossing. Je kunt hierbij denken aan betalingsregelingen, een job- of budgetcoach maar ook de inzet van een deurwaarder. Het doel is om samen met de klant te komen tot een passende én structurele oplossing voor zijn of haar situatie.

Het team bestaat uit jonge, energieke, gedreven en betrokken incassomedewerkers. Klantgericht en met plezier werken staat centraal in deze functie en kenmerkt de cultuur van het team!

Sluit mij

Locatie:

Plaatsingdatum:

omgeving Rotterdam

08-05-2017

(Junior) Debiteurenbeheerder

Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een debiteurenbeheerder. 

  • Het beheren van de debiteurenadministratie;
  • Het verwerken van betalingen;
  • Het inboeken en verwerken van nieuwe omzet (facturen en credit nota's);
  • Debiteuren herinneren en aanmanen zowel telefonisch als per email;
  • Contact houden met debiteuren en klanten (telefonisch)
  • Het verwerken van binnenkomende email

Sluit mij

Locatie:

Plaatsingdatum:

omgeving Gouda

28-04-2017